Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Cyran krzysiek k marek markowski grzegorz lukasiak Danuta86 Borek (12325 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Hilton czytałam kiedyś twoja historie bo juz ja opisywałaś i naprawdę szczerze cie podziwiam Ja nie wiem czy w twojej syt nie zawinęłabym ogona i nie wróciła do polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(thomas71)
Wiking
Nic dodać.......nic ujac.............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
kami napisał:
Hilton czytałam kiedyś twoja historie bo juz ja opisywałaś i naprawdę szczerze cie podziwiam Ja nie wiem czy w twojej syt nie zawinęłabym ogona i nie wróciła do polski

Ja nie chcialam wrocic. Nie po to zakonczylam sprawy w PL i pakowalam dobytek, zeby po pol roku wrocic. To nie jest takie hop i juz wracasz. Poza tym ja postanowilam ze pokażę im ze dam sobei rade, A mialam przeciwko sobie męża, jego kochanke, jej siostre i męza tej siostry, One dwie rosjanki a on Norweg. Robili wszystko co mogli zeby mnie udupic i zeby mnie wywalic z NO. Ale ja... coż... Pomogli mi tu znajomi Norwedzy, ale ja tez robiłam wszystko co mogłam. I udalo mi sie. Tacy byli pewni swego całą czwórką. A ta wielka milosc chyba sie juz konczy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Erotica)
Wiking
life
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adrenalina54)
Wiking
Coś ci powiem, związek to kompromisy, zaufanie, w zdrowiu i w chorobie , w bogactwie i w biedzie. Jak coś idzie źle, to trzeba rozmawiac, komunikacja to bardzo wazna sprawa. Skok w bok to pójscie po najmniejszej linii oporu, taka łatwizna i przeciez trzeba jakos zdrade usprawiedliwic, wiec wymysla sie i stwarza sztuczne problemy. Zycie nie jest usłąne różami, al jak sie łączysz z kims w pare, to należałoby tego gniazda pilnowac i o nie dbac. A jak coś idzie nie tak, to tchórze uciekają i wyzalają sie w posciel kochanki/kochanka.
adrenbalina54, nie ma na swiecie takiego związku, w ktorym zawsze i wszedzie jest wszystko ok. I tak jak juz napisalam wczesniej - nie podoba sie, to trzeba sie rozstac i zamieszkac samemu, co to za sztuka wskoczyc pod kołdre komus innemu? Asekuracja? Szkoda dzieci. A o nich sie wtedy nie mysli... To jest taki smutny egoizm. Najgorsze wydanie.[/quote]

Tak, w pierwszej linijce masz rację, Ja wychodzę z założenia, że pójdę raz na bok złapie syfa albo coś więcej i jak ja si e wytłumaczę dzieciom z tego? Co im będę mógł powiedzieć, że tata miał chwilową słabość. Ojciec nie powinien mieć takich chwil. Po drugie widziały gały co brały. Nikt nie kazał im się chajtać po 2 miesiącach. Powinni pomieszkać kilka lat i dograć wszystko co jest możliwe na tym poziomie. Ale zazwyczaj jest inaczej dziewczyny chcą się wyrwać z domu i wychodzą za mąż szybko, nie wyszaleją się i potem tak się kończy. Ja miałem 31 lat jak mnie usadzono na D...e. I tak mi zostało.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
kami napisał:

Ja nie chcialam wrocic. Nie po to zakonczylam sprawy w PL i pakowalam dobytek, zeby po pol roku wrocic. To nie jest takie hop i juz wracasz. Poza tym ja postanowilam ze pokażę im ze dam sobei rade, A mialam przeciwko sobie męża, jego kochanke, jej siostre i męza tej siostry, One dwie rosjanki a on Norweg. Robili wszystko co mogli zeby mnie udupic i zeby mnie wywalic z NO. Ale ja... coż... Pomogli mi tu znajomi Norwedzy, ale ja tez robiłam wszystko co mogłam. I udalo mi sie. Tacy byli pewni swego całą czwórką. A ta wielka milosc chyba sie juz konczy

Hilton,powiem że masz wieksze jaja niż niejeden facet I bardzo dobrze,lubię takie kobiety,które w każdej sytuacji potrafią dac sobie radę w życiu.Do tego jak sama wiesz przygotowuje nas życie od najmłodszych lat,ale pózniej trzeba umiec to jeszcze wykorzystac.Zawsze trzeba walczyc o swoje,ja mam to już za sobą(wiesz ,że moja córka już poszła na swoje)Tobie życze wytrwałości i siły
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(thomas71)
Wiking
Hilton u norwegów to normalne.....dzis ta jutro ta..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Hilton napisał:
kami napisał:

a to miałas juz jakis punkt zachaczenia ja oprocz meza nie miałam tu nikogo wiec dlatego pewnie bym sie zawineła i wrociła he to mix miedzynarodowy miałas przeciw sobie
A to ze sie konczy to jak juz pisąłam kiedys 'zamienił porse na gorsze "
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
kami napisał:

Hilton,powiem że masz wieksze jaja niż niejeden facet I bardzo dobrze,lubię takie kobiety,które w każdej sytuacji potrafią dac sobie radę w życiu.Do tego jak sama wiesz przygotowuje nas życie od najmłodszych lat,ale pózniej trzeba umiec to jeszcze wykorzystac.Zawsze trzeba walczyc o swoje,ja mam to już za sobą(wiesz ,że moja córka już poszła na swoje)Tobie życze wytrwałości i siły

Nie bede dziekowac, co by nie zapeszyc Musimy to w koncu opic. Moaj corka jeszcze długo na swoje nie pojdzie, bo ma dopiero 2,5 roku ale moze syn....juz prawie 12 lat. Jeszce kilka lat mam dzieciory na karku hihihi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok